Lær at give slip- part#2

At give slip er mange ting, i weekenden oplevede jeg min yngste søn give slip på en kær bamse som han har haft siden han blev født, til en yngre dreng der var glad for den ved et besøg. Det gjorde mig både stolt og varm om hjertet- det at en lille dreng kan give slip på en tøjbamse som man har sovet med i snart 6 år.

Det kan vi som voksne lære meget af- Forstil dig at give slip på din ynglings jeans, eller kaffe kop? Eller forstil dig nu at give slip på en tanke eller følelse som du længe har båret på. Men hvad er forskellen ?

Min erfaring fra mit eget liv fortæller mig at, det er langt svære at give slip på det under overfladen end vores materialistiske ejendele. Dog er det noget vi alle kan øve os på, Yoga kan hjælpe dig med at få en bedre kontakt til det der sker ind under huden og få dig til at forstå hvorfor og hvordan det hænger sammen.

Nogle Yoga stillinger kan endda få tårerne frem, da vi kan bærer på følelsesmæssige blokeringer der sidder eksempelvis i vores hofter og ved at strække ud og bruge vores vejrtrækning til, at komme dybere ind i både stilling og ind til os selv kan vi skabe den kontakt til os selv.

Hvordan man bruger Yogaen er forskelligt- det samme gælder for stilarter, dog er fællesbetegnelsen for Yoga at de har til hensigt at forene krop & sind.

Personligt arbejder jeg dagligt på at give slip, for mig er det mere tanker, følelser og bekymringer som kan være med til at igangsætte en negativ spiral i sindet og efterfølgende give tegn på stress i koppen.

Faktisk er det ret nemt, brug en simpel mantra som; GIV SLIP PÅ DET- til dig selv, det er første skridt på vejen.

Hvis vi husker at livet er et hjul i bevægelse og derfor er op og ned ikke permanent- så bliv

er det også langt nemmer at give slip på vores følelsesmæssige op- og nedture.

Så; GIV SLIP PÅ DET!

Namaste

Ida- Pranida Yoga

#yoga #stress #pranidayoga #yogaværløse #yogaundervisning #stressramt

Følg

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2016 Pranida Yoga