Når hjulet sidder fast i mudder..

I yoga taler vi om livetshjul og at tingene konstant er i bevægelse derfor er der hverken noget der altid er oppe eller noget der for evigt er nede. Dog kan det stadigvæk godt føles som om, at ens eget personlige hjul sidder fast i en kæmpe mudderpøl. 

Og at man derfor ikke rigtig kan få den fri og få den i den naturlige bevægelse. Vi oplever ofte når vi er nedtrykte og i en periode hvor tingene ikke går som vi ønsker det eller forventer det- at live står stille og hjulet metaforisk sidder fast i en kæmpe mudderpøl. Pudsigt nok så det er sjældent at vi i de gode stunder i vores liv tænker på det samme? 

Men ser man tilbage på sit liv er det er meget nemt at se, at ens liv sjælden kun har været oppe eller nede, men som et hjul i bevægelse --drejet rundt.

Men hvordan kan man arbejde med sig selv i de perioder hvor hjulet sidder fast i det vi oplever som en kæmpe mudderpøl?

Her nu har jeg ikke andet svar end, at man skal lære af sin historie og tænke og opleve livet som et hjul i konstant bevægelse også selvom det ikke føles sådan hver dag. 

Det er hjælper ikke altid at gasse op og forsøge at slippe ud af mudderet. 

Nogle gange skal man give det tid, så kan det være hjulet naturligt kan slippe fri igen.

Personligt holder jeg meget af det som vi i "Yogaterm" kalder for inversions - altså hvor vi vender os modsat tyngdekraften. Blandt andet har jeg for nyligt overvundet min angst for hovedstad og håndstand og oplever begge som enorm energi opløftende og gode pauser- til at vende mit hjul på hovedet og sanse og opleve situationen fra en anden vinkel !

For i sidste ende hvem siger hvad der er op og hvad  der ned?

#Yoga #Yogaværløse #Stress #Firmayoga #Pranida #Pranidayoga

Følg

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2016 Pranida Yoga