Hvor meget sparer du op hver dag?

Jeg tror den nye valuta i fremtiden vil være tid & energi. 

Lige nu er der mange af os der oplever at de er i konstant underskud af begge dele. 

Derfor stil dig selv det spørgsmål: hvor meget sparer du op hver dag???

Vi bruger ofte mere end det vi har på vores energikonto og vi fylder vores tid og kalender med flere aftaler end vi kan rumme.

Sociale medier og vores sociale status generelt er oftest lig med succes /når vi har overbooket kalender, rigtig trætte og udkørte sidst på ugen og ikke har tid til at se dem vi holder af ...før om lang tid når de spørger om en aftale.

Alt det bliver hos mange oplevet som succes!?!

Fordi så betyder det vel nok, at vi er eftertragtet, knalddygtig til vores arbejde og derfor har brugt al vores energi på at skabe resultater! Og så er det vel naturligt, at vi fredag aften klokken 19 falder i søvn til Disney sjov måske med glas rødvin på sofabordet. 

Men at det virkelig succes? Eller har vi brugt mere energi end det vi faktisk har til rådighed? Og sidst men ikke mindst har vi brugt vores valuta rigtigt?

Forestil dig et liv hvor du kom hjem fra arbejde med mere energi og overskud end da du forlod dit hjem. I såfald kunne det måske være et tegn på at vi har brugt vores dyrbare valuta på en mere rigtig måde. 

Jeg ved ikke hvor mange der oplever det på daglig basis eller om de nogensinde har oplevet det? 

Jeg har personligt valgt at arbejde med en ny valuta, nemlig energi og tid.

Her taler jeg om både min egen og andres. Efter 14 år i mediebranchen hvor valuta var målt som TRP,CPM,OTS ...og jeg skal komme efter dig- så er det en stor berigelse at få lov til at arbejde med, at løfte folks energi og give dem en redskaber til hvordan de kan bruge deres tid og energi så de oplever en balance på deres energikonto. 

Et opråb herfra, prøv om du kan at spare en smule op i dag på din helt personlige energikonto. 

Husk tiden er din og den går fra dig hvert sekund- så brug den derfor fornuftigt, for det er det eneste vi i virkeligheden har jeg handle med.

Namaste Pranida Yoga

her har jeg sparet op i dag..🙏🏼🙏🏼🙏🏼

#yoga #stress #energi #balance #yogaværløse #pranidayoga

Følg

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2016 Pranida Yoga