Hvad betyder din stress for dig..

Stressen i mig vil altid være der, jeg har valgt at acceptere den som en del af mig- ikke ensbetydende med at jeg lader den styre mig, men jeg ved den er der og den kalder på mig hvis jeg ikke lytter til de signaler den sender mig.

De af os der har været derude hvor stressen tager overhånd og har for et kort øjeblik mistet

os selv ved, at vi skal gøre noget anderledes.

Vi kan ikke forsætte som før, da resultatet med tiden vil blive det samme.

Så hvordan gør vi så? hvordan kommer vi videre? Og hvordan kommer vi derhen hvor vi genfinder balancen i os selv?

Der er ingen rigtig opskrift- ikke to mennesker er ens, men symptomerne og den angst for at man måske aldrig bliver "den samme som før" er i alle os-der har været ramt.

For mig personligt har det taget næsten 1 år efter mit store nedbrud før jeg lærte at acceptere, at jeg aldrig bliver den samme "gamle Ida"- og det er faktisk rigtig meget OKAY.

Det er OKAY at give slip på gamle vaner, gamle venner og gamle værdier- for nogle af disse har været med til at sætte os i en situation hvor stressen er kommet og vi har kæmpet mod kræfter der er stærkere end os selv.

Hver gang jeg guider en time, møder jeg et rum fyldt med søgende og håbefulde mennesker, der alle med tillid til mig og til deres praksis- de har valgt at tage et pusterum og håber på at energien vil gendanne sig inde i deres sind og sjæl.

Og som jeg siger til dem, giv slip og træk vejret- det er første skridt på vejen..

Du som er mere interesseret kan læse artiklen omkring mig & stress fra Avisen.dk i sommers.

http://www.avisen.dk/spoergeskema-hjalp-stressramte-ida-tilbage-i-arbejde_402753.aspx


Følg

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2016 Pranida Yoga