Et rum fyldt med håb

Torsdag aften i januar, det er koldt, mørkt og vådt udenfor.. allerhelst vil man måske tage sig en kop the og flade ud på hjørnesofaen- efter en lang dag med møder, excelark og hvad der ellers høre til. Men ankomsten til Hareskov hal og gensyn med de 25-30 håbfulde yogier er det hele værd🙏🏼 tænk at kunne gøre den forskel i så mange sind, sjæle og ikke mindst kroppe. Pranidayoga giver nu ikke kun mening hos mig, men den spire i andre, giver dem ro, livsenergien tilbage og hjælper dem med at genfinde balancen. I dag havde Jeg fornøjelsen af en skeptisk førstegangs udøver som fik en ny oplevelse i sin krop & sind..hans mundtlige og siden hen personlige besked gør det hele værd😊

Det er den største gave i verden udover at være mor til mine to drenge at kunne hjælpe andre🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Jeg er taknemlig, lykkelig og stolt.. tak fordi I er derude - Namaste Ida


Følg

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2016 Pranida Yoga