Prøver at forstå yoga-sutra

Yoga is a mind practice fortalte min yogalærer mig ved én af de første timer., og ja for mig handler yogaen om meget andet end stillinger på måtten. Hvad skulle ellers adskille yogaen fra pilates, gymnastik eller noget helt tredje. For mig handler yogaen om overgivelse, befrielse og accept. Overgivelse til nuet, til den oplevelse i kroppen, den tilstand i sindet.. befrielse fra den adskillelse af krop & sind og ikke mindst accept af at jeg er her lige nu, jeg gør mit bedste og jeg dømmer ikke mig selv. Alt lyder meget fint, men det tager tid at nå dertil, men vejen er enkel og den bedste metode er at komme på måtten og give slip.. og lade det ske lidt efter lidt...

Yogasutra er svær læsning, men yderst reflekterende.. 

nu må jeg hen og øve mig på min måtte.. namaste🙏🏼


Følg

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2016 Pranida Yoga